הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אבוקדו חתוך לקוביות
200 גרם תפוחי אדמה מבושלים, חתוכים לקוביות
150 גרם גבינת פטה , מפוררת.
100 גרם עגבניות יבשות חתוכות לרצועות
50 גרם עלי תרד
50 גרם עלי בזיליקום
50 גרם שבבי שקדים קלויים
50 גרם אגוזי מקדמיה קלויים
2 כפות שמן זית כתית מעולה
מיץ טרי מלימון אחד
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לבשל תפוחי אדמה בקליפתם (כ- 15 -20 דקות) לבדוק עם שיפוד עץ שהם התרככו. לקרר ולקלוף. לחתוך לקוביות קטנות כ-1X1 ס"מ.
עלי התרד והבזיליקום - לחתוך לרצועות. אגוזי מקדמיה לחתוך גס.
שאר החומרים לערבב ולהגיש.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: שף אריאל פורת, דן אכדיה
שתף את המתכון
