הוראות הכנה
מרכיבים
ראש כרוב סיני חתוך לרצועות ,
1 אבוקדו חתוך לקוביות,
1 גמבה כבושה חתוכה לקוביות,
2 מלפפונים כבושים ,
2 תפוחים קלופים חתוכים לקוביות
5 זיתים שחורים,
פטרוזיליה קצוצה,
חמרים לרוטב:
שמן זית,
מלח,
פלפל,
חרדל,
מיץ לימון או חומץ,
אבקת שום.
אופן ההכנה
לחתוך את הירקות והתפוזים לקוביות קטנות (כ-1X1 ס"מ), לגלען את הזיתים ולחתוך לחצאים.
לערבב בעדינות את כל המרכיבים (אפשרי בהקפצה בקערה עמוקה).
להכין את הרוטב ע"י ערבוב כל מרכיביו ולשמור בצנצנת סגורה עד לפני ההגשה.
כ-½ שעה לפני ההגשה לערבב היטב את הרוטב בצנצנת ולצקת על הסלט.
מגיש:
מקור: מאגר סלטים
שתף את המתכון
