הוראות הכנה
מרכיבים
2 תפוחי אדמה מבושלים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
שאריות עוף או בשר חתוכים לקוביות קטנות כ 200 גרם
מלפפון חמוץ חתוך לקוביות קטנות
בצל קטן מגורר דק
2 כפות שמן זית
2 כפות מיונז
כף קטשופ
כפית חרדל
4 זיתים מגולענים וקצוצים גס
כפית מיץ לימון
אופן ההכנה
בקערת עירבוב לערבב את הבשר תפוחי האדמה הזיתים והמלפפון להוסיף כף שמן זית ולערבב היטב להוסיף את הבצל
בצנצנת לערבב את המיונז הקטשופ החרדל כף שמן זית וכפית מיץ לימון עירבוב טוב
לצקת על הסלט לערבב היטב ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: מיכאלי
שתף את המתכון
