הוראות הכנה
מרכיבים
4 כפות בורגול דק (להשרות במים לילה קודם במקרר)
פטרוזיליה , נענע , 1 שן שום , שמן זית משובח, מיץ לימון, מלח, פלפל,
עגבניות שרי קטנות יפות, מלפפונים חמוצים (בחומץ) זיתים שחורים.
אופן ההכנה
משרים את הבורגול ללילה במקרר, שוטפים וסוחטים. קוצצים דק את כל המרכיבים (חוץ מן העגבניות )
מתבלים לפני הגשה ומוסיפים עגבניות שרי חתוכות לרבעים.(אפשר לקשט איתם מסביב לסלט
בהגשה או לערבבם עם הסלט.
מגיש:
מקור: לאה פוס
שתף את המתכון
