הוראות הכנה
מרכיבים
מרינדה :
2 כפות סויה
2 כפות חומץ בלסמי
כפית גנגיר מגורר
פלפל חריף
מלח גס
50 גרם מרגרינה
4 סטקים חתוכים לרצועות בעובי כ חצי ס"מ
רוטב :
3 כפות רוטב דגים, 3 כפות מיץ לימון , כף סוכר ,כף סויה , כפית גינגר מגורר, 2 כפיות שמן שומשום
פלפל ומלח
לסלט:צרור עלי ביבי ,בצל אדום פרוס , חצי כוס קוסברה עלים,חצי כוס נענע קצוץ,חצי כוס בזיליקום
קולורבי חתוך לרצועות, פלפל אדום חריף, 50 גרם בבוטנים מטוגנים , 50 גרם אגוזי מלף קלויים
אופן ההכנה
להשרות את השר במרינדה למשך כ 30 דקות ולטגן במחבת עם מרגרינה ל6 דקות תוך כדי עירבוב
להכין את הרוטב בצנצנת ולערבב היטב
לערבב את העלים, רצעות הבשר, הרוטב ,הקולורבי והפלפל ולצקת מעליהם את הבוטנים והאגוזים
בתאבון
מגיש:
מקור: פועל ויטנאמי
שתף את המתכון
