הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 גזרים בינוניים , קלופים
4-5 תפוזים
1 כפית שטוחה קינמון טחון
1 כפית תמצית וניל
1 כף סוכר (או 6 תבליות סוכרזית מומסות במעט מים פושרים)
½ כוס צימוקים בהירים
אופן ההכנה
קולפים את הגזרים ומרסקים (בריסוק עדין) במעבד מזון (להוציא מספר חתיכות גזר שלא רוסקו).
חוצים את התפוזים וסוחטים למיץ. מוסיפים את מיץ התפוזים לגזר המרוסק. מוסיפים קינמון, תמצית ווניל, צימוקים וסוכר (או סוכרזית). משאירים במקרר לפחות שעה לספיגת טעמים.
מחלקים למנות כמספר הסועדים ומגישים בסוף הארוחה.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
