הוראות הכנה
מרכיבים
3 אשכוליות , 5 תפוזים , 2 תפוחים , אבוקדו גדול , 2 יחודות גמבה כבוש ,
150 גרם בשר הודו מעושן חתוך לפסים דקים
מלח , פלפל שחור , קורט סוכר
כף מיץ לימון
שליש כוס מיונז
אופן ההכנה
מקלפים את הפירות מקליפתם את תפוח העץ חותכים לרצועות דקות ואת האבוקדו לקוביות
קטנות
את פרי ההדר חותכים לפסים קטנים והגמבה לקוביות קטנות
מערבבים את חומרי הטעם ומערבבים יחד בעדינות
מגישים בכוס קוקטייל או בחצי אשכולית ומקשטים בעלה נענע
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
