חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חזה עוף פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פיקנטי טעים מאד!! brניתן להכפיל ולשלש את הכמות אם רוצים להכין כמות גדולה יותר.
סלט חזה עוף פיקנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פיקנטי טעים מאד!! brניתן להכפיל ולשלש את הכמות אם רוצים להכין כמות גדולה יותר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חתיכת חזה עוף
3 בצלים בינונים
2 גמבות
15 גבעולי כוסברה
פלפל שחור
מלח
תבלין לשווארמה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
חותכים את חזה העוף לחתיכות בגודל 1.5X1.5 ס"מ ומתבלים במלח, פלפל שחור, ותבלין לשווארמה.
מטגנים את הבצל עם שמן עד להשחמה.
מכינים רסק מהגמבות ע"י פומפיה ומוסיפים את הרסק למחבת בו מטגנים את הבצל, מערבבים יחד.
מוסיפים את הכוסברה כשהיא קצוצה דק דק, מערבבים.
מוסיפים את חתיכות חזה העוף, מטגנים עד שהעוף מלבין מכל צדדיו.
מגיש: לין
מקור:
שתף את המתכון