הוראות הכנה
מרכיבים
3 עלי חסה גדולים מנוקים ויבשים
1/3 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק
חומרים לרוטב ויניגרט:
1/4 כוס שמן
1/4 כוס מיץ לימון
1/2 פית חרדל
1 שן שום כתוש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לקישוט:
עגבניה חתוכה לעיגולים או מס' עגבניות שרי
אופן ההכנה
קורעים ביד את עלי החסה ושמים בקערה. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים ומקשטים בפרוסות העגבניה או עגבניות השרי.
אופן הכנת הרוטב:
שמים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת עם מכסה. סוגרים את הצנצנת ומנערים היטב.
יוצקים את הרוטב על הסלט רק לפני ההגשה ומקפיצים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
