הוראות הכנה
מרכיבים
שקית עלי בייבי חסה מסולסלת, קרועה לפיסות בגודל ביס
המצרכים לרוטב:
¼ כוס חומץ
2 כפות דבש
שן שום כתושה
כפית גדושה חרדל
כפית מיונז
2 כפות רוטב סויה
½ כוס שמן
בוטנים מטוגנים מלוחים, קצוצים גס
אופן ההכנה
מכינים את הרוטב:
מערבבים יחד, חומץ, דבש, שום, חרדל, מיונז וסויה. מוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב את השמן, עד לקבלת רוטב סמיך ואחיד. מערבבים את העלים והחסה בקערה עם רוטב לפי הטעם. מפזרים מעל בוטנים.
מגיש:
מקור: ירון אלטיט, השף והבעלים של רשת ריבר נודל בר
שתף את המתכון
