הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בקליפתו
1 גמבה גדולה
חומץ
מלח. פלפל לבן
קטשופ 2 כפות או יותר
אופן ההכנה
חותכים את החציל בקליפתו לקוביות קטנות(כמו בסלט ירקות)
מטגנים במעט שמן עד שמשחים מכל צדדיו .מסננים במסננת את החצילים מהשמן ושמים בקערה.
את הגמבה חתוכה לקוביות קטנות בגודל קוביות החציל משרים בחומץ (בערך שעה לפני ההכנה ) אחרי כן מסננים מערבבים עם החצילים מתבלים במלח פלפל וקטשופ !מוכן לאכילה בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
