הוראות הכנה
מרכיבים
תערובת עלים ירוקים [ חסה , עלי בייבי , עלי תרד צעיר , נענע , עלי בזיליקום ]
לרוטב : חצי כוס שמן תירס
רבע כוס חומץ טבעי
5 כפות חומץבלסמי
כף דבש
2 כפות סוכר
רבע כפית עלי טרגון קצוצים דק
כפית גרגירי פרג שלמים
לטוגני התפוחים : 3 תפוחים קלופים ופרוסים לפרוסות
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
מסדרים את העלים הירוקים בקערה
מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על העלים כ 3 כפות ממנו
מערבבים בעדינות
מטגנים את התפוחים השמן עד השחמה מוצאים סופגים את השמן ומוסיפים על הסלט בתאבון
מגיש:
מקור: ליאורה קרן
שתף את המתכון
