הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש כרובית טרי וצחור ( כ- 800 גרם)
150 גרם פקאן סיני
3 כפות סוכר
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ אורז
1 כף שמן שומשום
חצי פלפל חריף, אדום טרי, קצוץ דק, או כמה טיפות טבסקו
פלפל שחור , גרוס טרי
1 בצל ירוק, קצוץ לטבעות קטנות ( לא הכרחי)
אופן ההכנה
שוטפים ומיבשים את הכרובית. מפרקים את הכרובית בידיים, בסבלנות, לפרחים הקטנים ביותר ( בקוטר 3-4 ס"מ), שמים בקערה.
שוברים את פקאן הסיני בידיים ומוסיפים אל הכרובית.
מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים היטב ומשאירים לפחות חצי שעה לספיגת טעמים.
מגיש:
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון
