חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרובית חי עם פקאן סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

br
סלט כרובית חי עם פקאן סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש כרובית טרי וצחור ( כ- 800 גרם)
150 גרם פקאן סיני
3 כפות סוכר
3 כפות רוטב סויה
2 כפות חומץ אורז
1 כף שמן שומשום
חצי פלפל חריף, אדום טרי, קצוץ דק, או כמה טיפות טבסקו
פלפל שחור , גרוס טרי
1 בצל ירוק, קצוץ לטבעות קטנות ( לא הכרחי)
אופן ההכנה
שוטפים ומיבשים את הכרובית. מפרקים את הכרובית בידיים, בסבלנות, לפרחים הקטנים ביותר ( בקוטר 3-4 ס"מ), שמים בקערה.
שוברים את פקאן הסיני בידיים ומוסיפים אל הכרובית.
מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים היטב ומשאירים לפחות חצי שעה לספיגת טעמים.
מגיש: שרון שני
מקור: דורעם גונט
שתף את המתכון