חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרובית טריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קייצי פשוט וקל. 5 דקות עבודה (השהיה של שעה לפני ההגשה)
סלט כרובית טריה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קייצי פשוט וקל. 5 דקות עבודה (השהיה של שעה לפני ההגשה)
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית במשקל כ-500 גרם
מלח
פלפל
מיץ מ ½ לימון
1 כף טרגון טרי קצוץ
אופן ההכנה
מסלקים את הגזע ומפרקים את הכרובית לתפרחות קטנות ביותר. מניחים בקערה ומתבלים במלח ובפלפל. מערבבים את המיונית עם מיץ הלימון והטרגון ויוצקים על הכרובית. מקפיצים עד שהכרובית מכוסה היטב ברוטב. משהים שעה לפני שמגישים (לספיגת הטעמים).
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: רותי קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון