הוראות הכנה
מרכיבים
כרובית גדולה מבושלת במים ומלח כ 10 דקות [ לא רכה מידי]
3 עגבניות פרוסות
3 ביצים קשות
6 פרוסות נקניק מורטודלה
כוס מיונז
כף שמיר קצוץ
מלפפון חמוץ קצוץ דק
כף מיץ לימון
מלח
פלפל שחור
בצל ירוק חתוך לטבעות
אופן ההכנה
לפורר את הכרובית לקערת הגשה לסדר מסביבה את העגבניות לגרד בפומפיה דקה 2 ביצים קשות
בקערת עירבוב לערבב את המיונז ושאר החומרים ערבב היטב לגרד את הביצה השלישית
בפומפיה גסה לערבב היטב ולצקת מעל לצלחת ההגשה
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא חוה
שתף את המתכון
