הוראות הכנה
מרכיבים
לסלט:
1 כרוב אדום
2 תפוחי עץ חמוצים(גרני סמיט)
2 אגסים בשלים (לא רכים מדי)
לרוטב:
1/4 כוס שמן
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות סוכר
1 כפית חרדל
1 שן שום כתושה
1 כפית אבקת מרק עוף (פרווה)
1 כפית אורגנו יבש
קישוט:
אגוזי המלך קלויים.
אופן ההכנה
לקצוץ את הכרוב לרצועות , במעבד מזון.
לקלוף את התפוחים , להוציא גרעינים ולחתוך לרצועות
לקלוף את האגסים להוציא גרעינים ולחתוך לרצועות.
לערבב את כל המרכיבים החתוכים בכלי, להשאיר בצד ובינתיים להכין את הרוטב.
לערבב את כל מרכיבי הרוטב. לאכסן בצנצנת עם סגירה טובה.
עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר בכלים נפרדים.
להגשה:
לסדר את הסלט בכלי הגשה ולצקת את הרוטב ממש לפני ההגשה לשולחן.
לקלות אגוזי המלך על מחבת יבשה , תוך ערבוב , עד שמקבלים סימני חריכה קלים.
לפזר על הסלט המתובל בהגשה לשולחן.
מגיש:
מקור: טלילה
שתף את המתכון
