חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב אדום של טלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כרוב בשלוב של תפוחי עץ ואגסים עם רוטב פיקנטי.
סלט כרוב אדום של טלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כרוב בשלוב של תפוחי עץ ואגסים עם רוטב פיקנטי.
הוראות הכנה
מרכיבים
לסלט:
1 כרוב אדום
2 תפוחי עץ חמוצים(גרני סמיט)
2 אגסים בשלים (לא רכים מדי)
לרוטב:
1/4 כוס שמן
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות סוכר
1 כפית חרדל
1 שן שום כתושה
1 כפית אבקת מרק עוף (פרווה)
1 כפית אורגנו יבש
קישוט:
אגוזי המלך קלויים.
אופן ההכנה
לקצוץ את הכרוב לרצועות , במעבד מזון.
לקלוף את התפוחים , להוציא גרעינים ולחתוך לרצועות
לקלוף את האגסים להוציא גרעינים ולחתוך לרצועות.
לערבב את כל המרכיבים החתוכים בכלי, להשאיר בצד ובינתיים להכין את הרוטב.
לערבב את כל מרכיבי הרוטב. לאכסן בצנצנת עם סגירה טובה.
עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר בכלים נפרדים.
להגשה:
לסדר את הסלט בכלי הגשה ולצקת את הרוטב ממש לפני ההגשה לשולחן.
לקלות אגוזי המלך על מחבת יבשה , תוך ערבוב , עד שמקבלים סימני חריכה קלים.
לפזר על הסלט המתובל בהגשה לשולחן.
מגיש: amitsur
מקור: טלילה
שתף את המתכון