הוראות הכנה
מרכיבים
ראש כרוב פרוס דק מאוד
פלפל אדום נקי ופרוס דק מאוד
פלפל ירוק נקי ופרוס דק מאוד
קופסא אפרסק משומר [ לסלט 4 חצאי אפרסק פרוסים דק]
פטרוזליה קצוצה דק לקישוט.
לרוטב :
רבע כוס דבש
חצי כוס שמן חמניות
5 כפות חומץ בין יין לבן או חומץ טבעי
חצי כפית מלח
חצי כפית חרדל דיזון
2 כפיות פרג שלם
אופן ההכנה
מערבבים היטב את חומרי הרוטב ללא הפרג .
מערבבים את ירקות הסלט בקערה ומוסיפים את הרוטב. מעסים את הכרוב והירקות
ומפזרים את הפרג מעל .
משהים כשעה ומגישים .
בתאבון!
מגיש:
מקור: פליס גלזר - משודרג
שתף את המתכון
