הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב לבן בינוני, קצוץ לרצועות דקות
רוטב:
1 כף רוטב סויה
¼ כוס שמן קנולה
2-½2 כפות סוכר
¼ כוס חומץ
½ כוס מיץ לימון סחוט טרי
לקישוט:
2 כפות סומסום
2 כפות אגוזי פקאן, שבורים גס
אופן ההכנה
לערבב בכלי נפרד, את כל מרכיבי הרוטב (הנוזלים) ולשמור בצד.
לקלות את הסומסום, על מחבת יבשה חמה, תוך ערבוב- הקפצה עד התחלת סמני חריכה- להוציא מיד לכלי נפרד .
לחזור על הפעולה עם שברי אגוזי הפקאן. להוסיף לכלי עם הסומסום הקלוי.
עריכת המנה:
כ-2 שעות לפני ההגשה, להוסיף לכרוב הקצוץ את הרוטב ולערבב. להשאיר בקרור עד להגשה.
ממש לפני הגשה:
להוסיף את הסומסום ואגוזי הפקאן הקלויים, לערבב, להעביר לצלחת הגשה, ולהגיש קר..
בתיאבון!
מגיש:
מקור: טלי לבני
שתף את המתכון
