חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט כרוב לבן של טלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כרוב עם רוטב חמוץ מתוק בקישוט של שומשום ושקדים פרוסים קלויים.
סלט כרוב לבן של טלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט כרוב עם רוטב חמוץ מתוק בקישוט של שומשום ושקדים פרוסים קלויים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב לבן בינוני
לרוטב:
1/4 כוס שמן
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס חומץ
לקשוט:
2 כפות שומשום
2 כפות שקדים מולבנים פרוסים.
אופן ההכנה
פורסים את הכרוב לרצועות במעבד מזון.
מאכסנים בכלי.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ומעבירים לצנצנת עם סגירה טובה.
עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר בכלים נפרדים.
להגשה:
להעביר את הכרוב הפרוס לכלי הגשה. לערבב היטב את הרוטב לפני יציקתו על הכרוב.
לקלות על מחבת יבשה את השומשום והשקדים, תוך ערבוב עד חריכה קלה.
לפני ההגשה ממש - לצקת את הרוטב המעורבב ולקשט בשומשום והשקדים הקלויים.
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: טלילה
שתף את המתכון