הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב לבן בינוני
לרוטב:
1/4 כוס שמן
1/4 כוס סוכר
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס חומץ
לקשוט:
2 כפות שומשום
2 כפות שקדים מולבנים פרוסים.
אופן ההכנה
פורסים את הכרוב לרצועות במעבד מזון.
מאכסנים בכלי.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב ומעבירים לצנצנת עם סגירה טובה.
עד שלב זה אפשר להכין מראש ולשמור במקרר בכלים נפרדים.
להגשה:
להעביר את הכרוב הפרוס לכלי הגשה. לערבב היטב את הרוטב לפני יציקתו על הכרוב.
לקלות על מחבת יבשה את השומשום והשקדים, תוך ערבוב עד חריכה קלה.
לפני ההגשה ממש - לצקת את הרוטב המעורבב ולקשט בשומשום והשקדים הקלויים.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: טלילה
שתף את המתכון
