הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב סיני או רגיל חתוך לרצועות דקות
2 כפות סוכר
3 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן
1/4 כוס מים
מלח
50 גר' שומשום מטוגן
100 גר' שקדים
אופן ההכנה
שופכים מים רותחים על השקדים,מקלפים ומטגנים במעט שמן.
מוסיפים את השומשום המטוגן וממשיכים לטגן יחד.
מערבבים את הסוכר,סויה,שמן,מים ומלח ושופכים על הכרוב החתוך.
מוסיפים את השקדים והשומשום המטוגנים לסלט לפני ההגשה ומערבבים.
מגיש:
מקור: רחל מיכאל
שתף את המתכון
