הוראות הכנה
מרכיבים
3 פילטים של מטיאס בשמן
2 תפוחים ירוקים חמוצים, מגולענים וחתוכים לרבעים ( בקליפתם)
1 פקעת שומר
1 בצל אדם, קלוף
3 כפות מיץ לימון
3 כפות שמן צמחי
פלפל, רצוי לבן
1 כפית סוכר
צרור שמיר, קצוץ
אופן ההכנה
חותכים את המטיאס לרצועות דקות ומניחים בקערה.
פורסים את התפוחים, השומר והבצל לפרוסות דקות ככל האפשר, כמעט שקופות ( אם יש מנדולינה, משתמשים בה), ומוסיפים את הדג.
מוסיפים את שאר החומרים, טועמים ומתקנים טעמים.
מגישים בטמפרטורת החדר
מגיש:
מקור: דורעם גונט ל-הארץ
שתף את המתכון