הוראות הכנה
מרכיבים
1 מלון קטן
1/8 כפית זנגביל טרי קצוץ
1/8 כוסית ליקר גרנד מרנייה או קוואנטרו
מספר עלי נענע שלמים וטריים
1 גביע יוגורט (לא משנה אחוזי שומן)
אופן ההכנה
חוצים את המלון לשני חצאים ומסלקים את הליבה. קורצים עיגולים קטנים מבשר המלון אך דואגים להשאיר מעט "בשר" מלון על דפנות הקליפה ושומרים את הקליפה בצד (כלומר שישארו לנו בצד שני חצאי מלון שלמים שיהוו לנו בהמשך כקערות הגשה).
שמים את עיגולי המלון בקערה ובוזקים ליקר, זנגביל ונענע, מערבבים ומקררים כשעתיים. לאחר מכן מסננים את המלון (אך שומרים את הנוזלים שסוננו) ומוסיפים למלון המסונן את היוגורט ומערבבים, ממתיקים בנוזלי המלון שסיננו קודם ושמרנו ומערבבים שוב. מעבירים את התערובת לצאי המלונים ששמרנו קודם לכן בצד, מקשטים בעלי נענע טריים ומגישים קר.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון
