הוראות הכנה
מרכיבים
כוס מנגו חתוך לקוביות קטנות [ אפשר גם מנגו משומר ]
כוס פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
כוס שעועית ירוקה חתוכה לחלקים
כף נענע קצוצה דק
פלפל שיפקה חריף נקי מגרעינים וקצוץ דק
חצי כפית גינגר טרי קצוץ דק
2 כפות מיץ לימון
כף שמן שומשום
7 קוביות קרח
מעט שומשום קלוי
אופן ההכנה
מבשלים את השעועית הירוקה במים וקורט מלח כ 10 דקות מעבירים לקערה עם מים קרים ו7 קוביות קרח מסננים ומעבירים לקערת הכנה
מערבבים יחד את כל החומרים והמנגו והירקות ומוסיפים לשעועית
מגישים עם מעט שומשום קלוי
בתאבון
מגיש:
מקור: פיליס גלזר משודרג
שתף את המתכון
