חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרוב קטן פרוס לרצועות דקות
1 גמבה פרוסה לרצועות דקות
4-5 גזרים פרוסים לרצועות כמו "גפרורים"
2 פלפלים בהירים (לא משנה באיזה צבע, יכול להיות, ירוק בהיר, כתום, צהוב וכו') פרוסים לרצועות דקות
4 צנוניות פרוסות לרצועות דקות כמו "גפרורים"
3 כפות שומשום קלוי
לרוטב:
6 כפות חומץ
½1 כפות סוכר (ניתן להמיר בממתיק דיאטי לכל המעוניינים)
1 כף שמן
מעט מים
אופן ההכנה
בסיר קטן שמים את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים עד לנקודת הרתיחה ומסירים מהאש. לאחר מכן מוסיפים לרוטב את השומשום ומערבבים היטב ומצננים מעט.
בקערה מניחים את כל הירקות החתוכים ויוצקים מעל את הרוטב ומערבבים היטב. משהים לכשעתיים במקרר לפני ההגשה.
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון