חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט סלרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט סלרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
ראש סלרי במשקל 200-250 גרם
רוטב:
5 כפות מיונז
2-3 כפות מיץ לימון
כפותיים יין לבן יבש
מעט סוכר
3 כפיות חרדל
מלח
פלפל לבן
סיר קטן
מים
מלח
קערה קטנה
אופן ההכנה
1. קולפים את ראש הסלרי ושוטפים היטב
2. פורסים לפרוסות דקות וחותכים לרצועות דקות ("גפרורים")
3. מכניסים את ה"גפרורים" המוכנים לסיר עם מים מומלחים, מבשלים כ-2 עד 5 דקות לדרגת
ריכוך בינונית
4. מוצאים מן הסיר ושוטפים במים קרים (להפסקת הבישול), מעברים למסננת, לניקוז הנוזלים
5. מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב משהים כמעה, טועמים ומשפרים את התיבול
6. סוחטים היטב היטב את הסלרי מכל הנוזלים שנשארו, מוספים לקערת רוטב מערבבים
בעדינות
7. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: זהבה
שתף את המתכון