הוראות הכנה
מרכיבים
חציל גדול מקולף וחתוך לקוביות קטנות
קילו עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
חצי כוס שמן זית
100 גרם רסק עגבניות
6 שיני שום כתושות
פלפל ירוק חריף חתוך לקוביות קטנות
שמן לטיגון
פטרוזליה קצוצה דק
4 ביצים
מלח
פלפל שחור
כפית סוכר
אופן ההכנה
לטגן את החצילים בשמן לטיגון להשחים ולהוציא מהמחבת
להחליף את השמן במחבת לשמן זית לטגן קלות את העגבניות והשום והפלפל הירוק
להוסיף את רסק העגבניות ולטגן קלות להוסיף חצי כוס מים ולהרתיח
לצמצם מעט להוסיף את הביצים שלמות מלח ופלפל שחור וכפית סוכר לבשל על אש נמוכה כ 10 דקות
להיש עם לחם חם
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
