הוראות הכנה
מרכיבים
3 עגבניות
1 פלפל אדום
1 בצל קצוץ
3 שיני שום כתושות
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל שחור
1 כף פפריקה מתוקה
½ כפית כמון
¼ כוס מים
2 כפות פטרוזיליה יבשה
אופן ההכנה
לחלוט את העגבניות במים רותחים כ-2 דקות , לקלף ולקצוץ.
לחתוך את הפלפל לקוביות קטנות
לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום לערבב כחצי דקה, להוסיף את קוביות הפלפל
לערבב כ-2 דקות.
להוסיף עגבניות קצוצות, רסק , תבלינים , פטרוזיליה ומים. לערבב להביא לרתיחה ולבשל על אש בינונית כ-20 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
