הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עגבניות
4-5 פלפלים חריפים
2 כפות פלפל אדום מתוק
מלח
ראש שום קצוץ
¼ כוס שמן
אופן ההכנה
יוצקים על העגבניות מים רותחים ומשאירים אותם ל-10 דקות. מוציאים מהמים וקולפים את העגבניות חותכים לקוביות. לוקחים סיר מחממים בתוכו את השמן שמים את העגבניות מבשלים במשך ½ שעה מוסיפים את השום הקצוץ הפלפלים החריפים והתבלינים מבשלים על אש בנונית עד שכל הרוטב יתאדה במשך כ-½1 שעות ,מדי פעם בוחשים את התערובת שלא תידבק.
מחזיקים את הסלט בתוך קופסא סגורה במקרר.
בתאבון
מגיש:
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון
