הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב :
שליש כוס טחינה גולמית
חצי כוס מיץ לימון
2 כפות מים
כפית מלח
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור גרוס
חומרי הסלט :
3 כוסות בשר עוף מבושל וחתוך לקוביות
2 כוסותגרגרי חומוס מבושל או שימורים
כוס פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
כוס פטרוזליה קצוצה דק
חצי כוס בצל ירוק פרוס לפרוסות
50 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס
ראש חסה
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הסלט להוציא החסה בקערה לעירבוב
בקערה נוספת מערבבים את כל חומרי הרוטב מערבבים היטב ויוצקים על הסלט מערבבים היטב
בקערת הגשה מניחים עלי חסה כמצא ומוסיפים את הסלט מעל
בתאבון
מגיש:
מקור: קרן
שתף את המתכון
