חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פול יבש בסגנון מצרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פול יבש בסגנון מצרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס פול מצרי (קטן) מיובש, מושרה במים למשך לילה
2 כפות טחינה גולמית
כמון
פלפל חריף יבש (שאטה)
לסלט:
עגבניות
מלפפונים, לא קלופים
כוסברה טרייה
בצל יבש
מיץ לימון
שמן זית
מלח
אופן ההכנה
מבשלים את הפול במים כשעה וחצי, עד שהוא רך לגמרי. מסננים ומניחים בצד לקירור, מוסיפים את הטחינה והתבלינים ומערבבים.
הסלט:
קוצצים דק מאוד עגבניות, מלפפונים, הרבה כוסברה ובצל יבש. מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח.
בצלחת מניחים את הסלט ובמרכז חופן גדוש של הפול.
להגיש עם:
פיתות, חצויות
ביצים קשות, קלופות וחצויות
לימונים כבושים
לפת כבושה
מגיש: m73
מקור: חיים כהן
שתף את המתכון