הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס שמן זית
2 בצלים פרוסים דק
8 פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות ונקיים מגרעינים
6 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
3 כפיות דבש
חצי כוס יין לבן יבש
רבע כוס חומץ בלסמי
50 גרם צנובר קלוי
אופן ההכנה
מחממים בסיר כבד את השמן ,ומטגנים את הבצל 5 דקות ,מוסיפים את הפלפלים והשום ומטגנים תוך בחישה עד הזהבה קלה.
מתבלים במלח ופלפל.והדבש.
מוסיפים את היין והחומץ, מערבבים היטב ומבשלים כ 10 דקות ,מפזרים את הצנובר .
מצננים היטב ומגישים לאחר כ 12 שעות בקירור.
בתאבון!!
מגיש:
מקור: בני סיידא - משודרג
שתף את המתכון
