הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת פסטה -"ברגים"/"קונכיות"
2 קישואים בינונים, חתוך לקוביות קטנות
1 חציל בינוני , חתוך לקוביות קטנות
3 עגבניות
2 פלפלים
150 גרם גבינה בולגרית קוביות קטנות
לרוטב:
4 כפיות רוטב פסטו
1 כף חומץ בלסמי
¼ כוס שמן זית
לימון סחוט
אופן ההכנה
1.מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, שוטפים היטב במים קרים ומניחים בקערה גדולה.
2. מטגנים מעט במחבת את הקישואים והחצילים עד שהם מתרככים. ומוזהבים מעט.
3. קוצצים לקובית בינוניות את הפלפלים והעגבניות
4. מערבבים את הקישואים , החצילים, הפלפלים והעגבניות עם הפסטה ומוסיפים את הגבינה.
5. מערבבים בכוס את כל החומרים לרוטב , שופכים על הסלט מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
