חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט פסטה קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פסטה קר וקייצי
סלט פסטה קר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פסטה קר וקייצי
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה פוזילי צבעונית
1 בצל גדול חתוך לטבעות
10 שיני שום חתוכים לפרוסות דקות
6 פלפלים בשלל צבעים - חתוכים לרצועות דקות
2 סלסלות עגבניות שרי - חתוכים לחצי
250 גרם עגבניות מיובשות - חתוכים לחצי
כוס זיתים שחורים - טבעות
כוס או שתיים עלי בזיליקום (לפי הטעם)
250 גרם גבינה בולגרית / פטה לקוביות
אורגנו, מלח , פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד שיזהיב,מוסיפים לפי השום ולאחר דקה את רצועות הפלפלים. לאחר שהפלפלים מתרככים, מוסיפים את עגבניות השרי. כאשר העגבניות רכות, יש למעוך אותן ברכות ולהוציא את המיץ. לטבל (מלח, פלפל ואורגנו) ולכסות (לתת לירקות להתבשל ברוטב) במשך עשר דקות על אש בינונית. להוסיף את העגבניות המיובשות והזייתים, להוריד את המכסה ולבשל על אש גדולה. לא לשכוח לערבב כל הזמן. לאחר כ-2 דקות להוסיף את הבזיליקום ומסירים מהאש.
במקביל יש להכין את הפסטה.
להוסיף את הירקות לפסטה ואת הגבינה, להוסיף עוד מעט אורגנו ולהניח עד שהסלט יתקרר לגמרי.
בתיאבון.
מגיש: anatt
מקור: עצמי
שתף את המתכון