חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט צבעוני של עגבניות קיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מושקע עם 3 סוגי עגבניות שרי, אבוקדו,בצל ירוק ועוד. brההכנה קלה והסלט מעניין בצבעוניותו ובשלוב הטעמים שבו. br בהחלט חגיגה לעין ולחיך.
סלט צבעוני של עגבניות קיץ
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מושקע עם 3 סוגי עגבניות שרי, אבוקדו,בצל ירוק ועוד. brההכנה קלה והסלט מעניין בצבעוניותו ובשלוב הטעמים שבו. br בהחלט חגיגה לעין ולחיך.
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לסלט:
20 עגבניות שרי אדומות
20 עגבניות שרי צהובות
20 עגבניות שרי תמר
2 אבוקדו (בשלים אך לא רכים מדי)
½ כוס בצל ירוק חתוך לפרוסות דקות
½ כוס עלי כוסברה
2 פלפלים ירוקים חריפים, מנוקים מגרעינים וקצוצים דק
1 כף עלי בזיליקום טריים, קצוצים
1 כפית עלי טרגון , קצוצים
החומרים לרוטב:
3 כפות רוטב ווסטרשייר
5 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
3 כפות רסק עגבניות ביתי (עגבניות טחונות המעבד מזון/ בלנדר)
טבסקו לפי הטעם
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חוצים את עגבניות השרי, קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות קטנות. מניחים בקערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים.
2. מניחים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת או במנער, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
3. יוצקים 3 כפות מן הרוטב על תחתית צלחת הגשה רחבה. את יתרת הרוטב יוצקים על הסלט שבקערה ומערבבים היטב. עורמים את הסלט במרכז צלחת ההגשה (הרעיון הוא שהסלט יוגש בתוך הרוטב אך לא יהיה "מוצף"- הסועדים מוזמנים "לנגב" את הרוטב מן הצלחת)
4. מומלץ להגיש עם לחם טרי או פרוסות לחם קלויות.
מגיש: amitsur
מקור: השף עומר מילר -פודארט
שתף את המתכון