הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לסלט:
20 עגבניות שרי אדומות
20 עגבניות שרי צהובות
20 עגבניות שרי תמר
2 אבוקדו (בשלים אך לא רכים מדי)
½ כוס בצל ירוק חתוך לפרוסות דקות
½ כוס עלי כוסברה
2 פלפלים ירוקים חריפים, מנוקים מגרעינים וקצוצים דק
1 כף עלי בזיליקום טריים, קצוצים
1 כפית עלי טרגון , קצוצים
החומרים לרוטב:
3 כפות רוטב ווסטרשייר
5 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
3 כפות רסק עגבניות ביתי (עגבניות טחונות המעבד מזון/ בלנדר)
טבסקו לפי הטעם
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1. חוצים את עגבניות השרי, קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות קטנות. מניחים בקערה גדולה ומוסיפים את יתר המרכיבים.
2. מניחים את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת או במנער, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.
3. יוצקים 3 כפות מן הרוטב על תחתית צלחת הגשה רחבה. את יתרת הרוטב יוצקים על הסלט שבקערה ומערבבים היטב. עורמים את הסלט במרכז צלחת ההגשה (הרעיון הוא שהסלט יוגש בתוך הרוטב אך לא יהיה "מוצף"- הסועדים מוזמנים "לנגב" את הרוטב מן הצלחת)
4. מומלץ להגיש עם לחם טרי או פרוסות לחם קלויות.
מגיש:
מקור: השף עומר מילר -פודארט
שתף את המתכון
