הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים לסלט:
2 ראשי קולורבי קלופים וחתוכים לרצועות
1 כוס גרגירי רימונים
פילה תפוזים מתפוז אחד
פילה אשכולית אדומה, מאשכולית אחת
1 כוס גרגר נחלים
לרוטב:
מיץ מ 2 לימונים
3-4 כפות שמן זית חדש
5 עלי בזיליקום
1 כף טימין קצוץ
2 כפות דבש
1 כפית מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס טרי
חצי פלפל אדום חריף, נקי מחרצנים
1 שן שום
אופן ההכנה
מכניסים למעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב וטוחנים. מעבירים לצנצנת ושומרים במקרר למשך שעתיים לגיבוש טעמים. מניחים בקערה את הקולורבי, פילה פירות ההדר, וגרגירי הרימונים, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים בעדינות. מוסיפים פנימה את גרגר הנחלים. מערבבים שוב, מניחים בצלחת עמוקה ומגישים.
בתיאבון ושנה טובה!
מגיש:
מקור: ארז קומורובסקי, ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
