חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט קוסקוס עם צימוקים או חמוציות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קוסקוס עשיר תוכן. יכול להצטרף לכל מנה חלבית או לשולחן אירוח בסגנון הגשה עצמית..
סלט קוסקוס עם צימוקים או חמוציות מיובשות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט קוסקוס עשיר תוכן. יכול להצטרף לכל מנה חלבית או לשולחן אירוח בסגנון הגשה עצמית..
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה (500 גרם) קוסקוס מהיר הכנה
1+2/3 כוסות (385 מ"ל) מים רותחים, מעורבים ב-1 כפית מלח מומס
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות קטנות
½ כוס צימוקים או ½ כוס חמוציות מיובשות (להשיג בחנויות תבלינים ובחלק מרשתות השווק)
לרוטב:
½ כוס (8 כפות) שמן זית
מיץ מ-1 לימון
2 כפיות קינמון טחון
מלח
פלפל שחור גרוס
להגשה:
¾ כוס בצל ירוק או עירית, קצוצים דק
½ כוס צנוברים קלויים
אופן ההכנה
1. הסלט:
שמים את הקוסקוס בקערה, יוצקים עליו את המים הרותחים המומלחים ומערבבים היטב. מוסיפים את קוביות החמאה ומערבבים היטב בעזרת שני מזלגות כדי לאוורר את הקוסקוס. משהים 10 דקות בטמפרטורת החדר ובסיומן מערבבים שוב בעזרת שני מזלגות לאוורור.
בינתיים שורים את הצימוקים או החמוציות במים חמימים כ-10 דקות. מסננים ומוסיפים אותם לקוסקוס.
2. הרוטב:
טורפים בקערה את שמן הזית, מיץ הלימון, הקינמון, המלח והפלפל לרוטב חלק. יוצקים על הקוסקוס ומערבבים שוב בעזרת שני מזלגות. מכסים בניילון נצמד ומשהים בטמפרטורת החדר שעה לפחות.
3. ההגשה:
זורים למעלה על הסלט את הבצל הירוק או העירית, מפזרים את הצנוברים הקלויים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מיני שף -עתון לאשה
שתף את המתכון