הוראות הכנה
מרכיבים
ראש כרוב סיני
אבוקדו גדול -בשל לחיתוך.
גמבה כבושה בחומץ
5 זיתים שחורים מגולענים
לרוטב:
פטרוזיליה קצוצה דק
1 כף שמן זית
מלח
פלפל
1/2 כפית חרדל
מיץ מחצי לימון (או חומץ)
אבקת שום לפי הטעם.
אופן ההכנה
ראש כרוב - לחתוך לפסים דקים.אבוקדו-לקלוף ולחתוך לקוביות . גמבה , לחתוך לקוביות קטנות.
זיתים להוציא גרעינים ולקצוץ גס(אפשר גם להשתמש בזיתים פרוסים מוכנים).
לערבב את כל חמרי הרוטב לתמיסה אחידה.
לערבב את כל מרכיבי הסלט בקערה ולצקת את הרוטב.
מגיש:
מקור: דיאטה קלאב
שתף את המתכון
