הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות שמן, 1/4 כוס בצל קצוץ גס, 3 כוסות קישואים מקולפים, 2 ביצים קשות,
1 כפית רוטב סויה, מלח ופלפל לפי הטעם.
אופן ההכנה
אופן ההכנה
לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד שיזהיב, ולהוציא לקערה.
להכניס את הקישואים לשארית השמן שבמחבט ולבחוש עד שישחימו מעט
והנוזלים שהופרשו יתאדו , לצנן את הקישואים ולטחון במתחנת בשר עם הבצל והביצים.
לצנן במקרר לפחות שעה ולהגיש מקושט בפטרוזיליה. ו או פרוסות עגבניה.
מגיש:
מקור: עממי
שתף את המתכון
