הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסה תירס מתוק
1 מלפפון חמוץ (בחומץ,מומלץ)
1 פלפל אדום מתוק ( או גמבה)
1 קופסה קטנה פטריות שמפניון .
מיונז לפי הצורך (בערך כף אחת גדושה)
קורט מלח
מעט שמיך קצוץ לקישוט.
אופן ההכנה
לסנן את הנוזלים מן התירס ולהכניס לכלי שבו מכינים את הסלט.
לסנן את הנוזלים משמורי הפטריות ולחתוך לחתיכות קטנות (אפשר גם להשתמש בשמורי פטריות חתוכות)
פלפל אדום ומלפפון חמוץ - לחתוך לקוביות קטנות.
לערבב כל המרכיבים בעדינות ולהוסיף את המיונז .
לסדר בצלחת הגשה מאורכת עם קשוט שמיר קצוץ למעלה.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
