חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט תפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצים קשות חתוכות לרבעים
1 בצל בינוני קצוץ
4 בצלים ירוקים קצוצים
1 גבעול סלרי קצוץ
4 דגי אנצ`ובי קטנים חתוכים לרצועות
שליש כוס יוגורט
1 כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס מיונית
1 ק תפוחי אדמה.
אופן ההכנה
1.מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
מבשלים בסיר מים רותחים עד שתפוחי האדמה יתרככו מעט.
יש להקפיד שלא לבשל יותר מידי.
מסננים ומצננים לגמרי.
2.מערבבים את תפוחי האדמה,הבצלים,הסלרי ורצועות האנשובי בקערה גדולה.
מערבבים בנפרד את היוגורט עם המיונית,יוצקים על הירקות ומערבבים היטב.
מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומסדרים מעליו את הביצים הקשות.
זורים את הפפריקה ומגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש: mellow
מקור:
שתף את המתכון