הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצים קשות חתוכות לרבעים
1 בצל בינוני קצוץ
4 בצלים ירוקים קצוצים
1 גבעול סלרי קצוץ
4 דגי אנצ`ובי קטנים חתוכים לרצועות
שליש כוס יוגורט
1 כפית פפריקה מתוקה
רבע כוס מיונית
1 ק תפוחי אדמה.
אופן ההכנה
1.מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
מבשלים בסיר מים רותחים עד שתפוחי האדמה יתרככו מעט.
יש להקפיד שלא לבשל יותר מידי.
מסננים ומצננים לגמרי.
2.מערבבים את תפוחי האדמה,הבצלים,הסלרי ורצועות האנשובי בקערה גדולה.
מערבבים בנפרד את היוגורט עם המיונית,יוצקים על הירקות ומערבבים היטב.
מעבירים את הסלט לקערת הגשה ומסדרים מעליו את הביצים הקשות.
זורים את הפפריקה ומגישים בטמפרטורת החדר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
