הוראות הכנה
מרכיבים
4 תפוחי עץ מתוקים ("גולדן דלישס")
1 כפית קינמון טחון
1 כפית תמצית וניל
½ כפית סוכר
2-3 כפות מיץ תפוזים סחוט טרי.
50 גרם צימוקים לקישוט. (אפשר גם להחליף אגוזי פקאן שבורים גס)
אופן ההכנה
קולפים את התפוחים. חותכים לארבעה חלקים ומוציאים את הלבה עם הגרעינים( בעזרת סכין ירקות קטן). מעבדים לאטריות גסות ע"י דיסקת פריסה במעבד מזון.
מוסיפים את שאר החומרים ומניחים לנוח כחצי שעה לפני ההגשה (ספיגת הטעמים והפרשת נוזלים שהופכים לרוטב טעים).
להגשה:
לחלק לתחתיות הגשה ולקשט בצימוקים (או פקאן)
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
