חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט תרד וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר בשמן זית במקום חמאה brואפשר להוסיף שום br brיוצא מעולה , בכל גירסה
סלט תרד וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר בשמן זית במקום חמאה brואפשר להוסיף שום br brיוצא מעולה , בכל גירסה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף גדושה חמאה
250 גרם תרד נקי מעוקצים, שטוף ומיובש
1 בצל סגול פרוס
מלח ופלפל
100 גרם צנוברים קלויים במחבת ללא שומן
אופן ההכנה
מחממים את החמאה במחבת עמוקה
מוסיפים בצל ומטגנים עד שמתחיל להתרכך.
מוסיפים את התרד ומקפיצים 3-4 דקות עד שהתרד משנה את צבעו לירוק כהה.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
מגישים פושר, כמנת ביניים או כתוספת למנה העיקרית.
מגיש: שרון שני
מקור: אביבית פריאל
שתף את המתכון