הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף גדושה חמאה
250 גרם תרד נקי מעוקצים, שטוף ומיובש
1 בצל סגול פרוס
מלח ופלפל
100 גרם צנוברים קלויים במחבת ללא שומן
אופן ההכנה
מחממים את החמאה במחבת עמוקה
מוסיפים בצל ומטגנים עד שמתחיל להתרכך.
מוסיפים את התרד ומקפיצים 3-4 דקות עד שהתרד משנה את צבעו לירוק כהה.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הצנוברים ומערבבים.
מגישים פושר, כמנת ביניים או כתוספת למנה העיקרית.
מגיש:
מקור: אביבית פריאל
שתף את המתכון
