חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק במילוי גרגירי חומוס ובצל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להכין את המילוי בזמן שהבצק תופח (חוסך זמן)
סמבוסק במילוי גרגירי חומוס ובצל מטוגן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להכין את המילוי בזמן שהבצק תופח (חוסך זמן)
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג קמח לבן
2 כפות שמרים נמסים
1/4 כוס שמן
1 1/2 - 2 כוסות מיים פושרים
2כפות סוכר 1כף מלח
למילוי
1/2 ק"ג חומוס שהושרה לילה במים ומבושל
2בצלים בגודל בינוני קצוצים
(ניתן להשתמש בחומוס גרגרים בקופסאת שימורים)
(2קופסאות)
כמון
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
הבצק
מנפים את הקמח ומוסיפים את המלח הסוכר והשמרים מערבבים מעט ויצרים גומה במרכז מוסיפם את השמן ואת המים להוסיף בהדרגה וללוש עד לקבלת בצק אחיד
נותנים לבצק לתפוח כשעה לערך ובניתיים מכינם את המלית
המילוי
לאדות את הבצל ב2 כפות שמן
לאחר שהבצל מקבל שקיפות וצבע זהוב יש להוסיף את גרגירי החומוס המבושל (ללא המים)
ולהמשיך לאדות להוסיף תבלינם לפי הטעם מלח, פלפל,כמון פפריקה חריפה ,פפריקה מתוקה
שכל התערובת קיבלה את הטעמים יש לטחון את המילויי
אפשריות טחינת המילויי
1 עם הבלנדר סטיק ישר בתוך הסיר
2במעבד מזון
3 במטחנת בשר
לאחר שהמילויי מוכן יש לקמח משטח נקי ןלחק את הבצק לכמה חלקים (פשוט יותר קל לרדד גוש קטן של בצק מאשר גדול)
לרדד את הבצק לעלה דק ןלקרוץ ממנו עיגולים למלא כל עיגול בצק במלית שהכנו לקפל את הבצק על המילויי לחצי ולהדק היטב .
יש לטגן בשמן עמוק וחם להוציא מהשמן בקבלת צבע זהוב
להגיש חם או קר טעים בכל מצב
בתאבון
(ניתן להחליף את נמילויי לפי טעמכם בשר ,גבינה ,ועוד)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון