חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי א-לה פוטנסקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התאהבות סוחפת , חסרת מעצורים במנה שהיא כולה להט יצרים.
ספגטי א-לה פוטנסקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התאהבות סוחפת , חסרת מעצורים במנה שהיא כולה להט יצרים.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם ספגטי פרפקטו אורו
1/3 כוס שמן זית
4 פילטים אנשובי מסוננים וקצוצים
2 כפות צלפים מסוננים ומעוכים קלות.
1/2 כפית צ'ילי אדום
1 כוס זיתים שחורים קצוצים גס.
800 מ"ל עגבניות מרוסקות מקופסא.
1 כפית תימין יבש.
1 כפית אורגנו יבש.
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס.
1/2 כפית סוכר.
קליפת לימון מגוררת
להגשה
עלי בזיליקום טריים קצוצים גס.
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה.מסננים ושומרים 1/3 כוס מהנוזל.
בסיר מחממים שמן מוסיפים את האנשובי הצלפים והצ'ילי ומטגנים תוך כדי מעיכה כ3 דקות על אש נמוכה.מוסיפים את הזיתים העגבניות התבלינים וקליפת הלימון , מביאים לרתיחה ומבשלים כ 15 דקות עד לעיבוי הרוטב.
מוסיפים את הספגטי והנוזל לסיר עם הרוטב מערבבים ומתקנים תבלון.
מחלקים לצלחות ובוזקים למעלה את עלי הבזיליקום.
מגיש: gilai
מקור: אוסם - פרפקטו
שתף את המתכון