הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם ספגטי פרפקטו אורו
1/3 כוס שמן זית
4 פילטים אנשובי מסוננים וקצוצים
2 כפות צלפים מסוננים ומעוכים קלות.
1/2 כפית צ'ילי אדום
1 כוס זיתים שחורים קצוצים גס.
800 מ"ל עגבניות מרוסקות מקופסא.
1 כפית תימין יבש.
1 כפית אורגנו יבש.
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס.
1/2 כפית סוכר.
קליפת לימון מגוררת
להגשה
עלי בזיליקום טריים קצוצים גס.
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה.מסננים ושומרים 1/3 כוס מהנוזל.
בסיר מחממים שמן מוסיפים את האנשובי הצלפים והצ'ילי ומטגנים תוך כדי מעיכה כ3 דקות על אש נמוכה.מוסיפים את הזיתים העגבניות התבלינים וקליפת הלימון , מביאים לרתיחה ומבשלים כ 15 דקות עד לעיבוי הרוטב.
מוסיפים את הספגטי והנוזל לסיר עם הרוטב מערבבים ומתקנים תבלון.
מחלקים לצלחות ובוזקים למעלה את עלי הבזיליקום.
מגיש:
מקור: אוסם - פרפקטו
שתף את המתכון
