הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם ספגטי פרפקטו
1 שקית פטריות פורצ'יני מיובשות,מושרות בשליש כוס מים רותחים.
50 גרם חמאה.
3 כפות שמן זית.
5 בצלצלי שאלוט קצוצים
1 סלסלת פטריות שמפניון נקיות ופרוסות
250 גרם פטריות פורטבלה נקיות מהרגליים, פרוסות.
1 זוקיני פרוס
3 שיני שום כתושות.
1 כף עלי תימין
1 פלפל צ'לי אדום קצוץ
1 מיכל שמנת חמוצה
1 כפית מרק עוף
½ כפית אגוז מוסקט
½ כפית מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס
צרור עירית קצוצה לקישוט
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי.
במחבת מחממים שמן וחמאה.
מוסיפים את הבצלצלים ומאדים תוך כדי ערבוב עד לשקיפות.
סוחטים את פטריות הפורצ'יני וקוצצים שומרים את מי ההשרייה.
מוסיפים את כל הפטריות ומאדים תוך כדי ערבוב כ 4 דקות.
מוסיפים את הזוקיני השום ועשבי התיבול ומטגנים עוד כ 2 דקות.
מוסיפים את מי ההשרייה השמנת ואבקת המרק מביאים לרתיחה מבשלים עוד כ 4 דקות.
מוסיפים את התבלון ומבשלים עוד 2 דקות ומוסיפים את הספגטי המבושל מערבבים היטב.
מפזרים מעל את העירית הקצוצה ומגישים.
מגיש:
מקור: אוסם - פרפקטו
שתף את המתכון
