הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת ספגטי
בצל
פטריות
2 שמנת מתוקה
2 טבליות בזיליקום
גבינה צהובה מגורדת
גבינת פרמזן מגורדת
אופן ההכנה
מטגנים בצל שיזהיב ומוסיפים את הפטריות. מערבבים ומטגנים.
מוסיפים 2 שמנת מתוקה ומביאים לרתיחה.
מוסיפים 2 טבליות בזיליקום ומערבבים עד שירתח.
מוסיפים מעט גבינה צהובה מגורדת ומרתיחים שוב.
שופכים את הרוטב על הספגטי המוכן ומערבבים.
מעל הספגטי מפזרים גבינת פרמזן מגורדת ומכניסים לתנור למספר דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
