הוראות הכנה
מרכיבים
שליש כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
רבע כפית קינמון
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות קוסברה יבשה טחונה דק
כפית גרם מסאלה
2 כוסות גרגרי חומוס משומרים מסוננים מנוזלים
250 גרם עגבניות שרי חתוכות לרבעים
שליש כוס צימוקים
מלח ,פלפל שחור גרוס
500 גרם פסטה מוכנה ע"פי הוראות יצרן
כפית חומץ בלסמי
כפית סוכר
רבע כוס צנוברים קלויים
רבע כוס בזיליקום קצוץ דק
אופן ההכנה
מחממים במחבת את השמן מוסיפים את הבצל והשום .
לאחר כ 2 דקות חימום מוסיפים את הבלסמי וכפית הסוכר ומחממים כ 2 דקות .
מוסיפים את שאר התבלינים ומערבבים היטב .
מוסיפים את החומוס העגבניות והצימוקים ל5 דקות בישול מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב .
מעבירים לצלחת הגשה מפזרים צנוברים קלויים ובזיליקום קצוץ ומגישים חם .
בתאבון !
מגיש:
מקור: אישי - אילתור
שתף את המתכון
