חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי בצימוקים וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לביצוע עם כל סוגי הפסטה רצוי עם הפסטה העבה כמו פנה , מקרוני עבה ,שבלולים ,וכו.
ספגטי בצימוקים וצנוברים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן לביצוע עם כל סוגי הפסטה רצוי עם הפסטה העבה כמו פנה , מקרוני עבה ,שבלולים ,וכו.
הוראות הכנה
מרכיבים
שליש כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום כתושות
רבע כפית קינמון
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות קוסברה יבשה טחונה דק
כפית גרם מסאלה
2 כוסות גרגרי חומוס משומרים מסוננים מנוזלים
250 גרם עגבניות שרי חתוכות לרבעים
שליש כוס צימוקים
מלח ,פלפל שחור גרוס
500 גרם פסטה מוכנה ע"פי הוראות יצרן
כפית חומץ בלסמי
כפית סוכר
רבע כוס צנוברים קלויים
רבע כוס בזיליקום קצוץ דק
אופן ההכנה
מחממים במחבת את השמן מוסיפים את הבצל והשום .
לאחר כ 2 דקות חימום מוסיפים את הבלסמי וכפית הסוכר ומחממים כ 2 דקות .
מוסיפים את שאר התבלינים ומערבבים היטב .
מוסיפים את החומוס העגבניות והצימוקים ל5 דקות בישול מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב .
מעבירים לצלחת הגשה מפזרים צנוברים קלויים ובזיליקום קצוץ ומגישים חם .
בתאבון !
מגיש: עוזרד
מקור: אישי - אילתור
שתף את המתכון