הוראות הכנה
מרכיבים
חציל גדול
בצל בינוני
שמן זית
2 כפיות שום כתוש
2 כפות מלח
כפית פלפל
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת שום
רסק עגבניות
כף אורגנו
אופן ההכנה
חותחים את החציל לפרוסות בעובי של כ-ס"מ, מפזרים על החציל מלח וממתינים שיצאו ממנו המים (כרבע שעה).
סופגים את המים וחותחים לקוביות גדולות, מתגנים בשמן זית עד שהחצילים רכים.
מוציאים את החתיחות לכלי על נייר סופג.
בשמן שנותר בסיר מוסיפים את התבלינים (המלח, פלפל, פפריקה, אבקת שום, והשום כתוש).
לאחר כחצי דקה שהתבלינים התגנו מעט מתגנים את הבצל.
מוסיפים את רסק העגבניות עם ככוס מים ומבשלים כדקה.
מוסיפים את החצילים ומבשלים עוד כ-5 דקות.
מכינים כ-200 גרם ספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.
מוסיפים את הפסטה והאורגנו לסיר עם הרוטב ומערבבים על אש קטנה כדקה.
בתאבון !!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
