חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי ברוטב חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי ברוטב חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חציל גדול
בצל בינוני
שמן זית
2 כפיות שום כתוש
2 כפות מלח
כפית פלפל
כף פפריקה מתוקה
כף אבקת שום
רסק עגבניות
כף אורגנו
אופן ההכנה
חותחים את החציל לפרוסות בעובי של כ-ס"מ, מפזרים על החציל מלח וממתינים שיצאו ממנו המים (כרבע שעה).
סופגים את המים וחותחים לקוביות גדולות, מתגנים בשמן זית עד שהחצילים רכים.
מוציאים את החתיחות לכלי על נייר סופג.
בשמן שנותר בסיר מוסיפים את התבלינים (המלח, פלפל, פפריקה, אבקת שום, והשום כתוש).
לאחר כחצי דקה שהתבלינים התגנו מעט מתגנים את הבצל.
מוסיפים את רסק העגבניות עם ככוס מים ומבשלים כדקה.
מוסיפים את החצילים ומבשלים עוד כ-5 דקות.
מכינים כ-200 גרם ספגטי לפי ההוראות שעל האריזה.
מוסיפים את הפסטה והאורגנו לסיר עם הרוטב ומערבבים על אש קטנה כדקה.
בתאבון !!!
מגיש: smilo
מקור:
שתף את המתכון