הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' ספגטי מבושל אל-דנטה, חם (חצי חבילה מבושל לפי הוראות יצרן)
500 גר' עגבניות אדומות קלופות, חתוכות לקוביות קטנות
2 בצלים ירוקים פרוסים דק
¼ כוס זיתים ירוקים מגולענים
250 גר' גבינת מוצרלה חתוכה לקוביות קטנות
3 כפות עלי פטרוזיליה/כוסברה קצוצים
מלח פלפל שחור גרוס טרי
1/3 כוס שמן זית
50 גר' צנוברים קלויים
קערה גדולה עמוקה
מחבת כבדה
אופן ההכנה
1. שמים את הספגטי בקערה
2. במחבת שמים את העגבניות, הבצל והזיתים, מוסיפים את קוביות הגבינה, עלי התבלין
3. מערבבים את השמן עם המלח והפלפל, שופכים על תערובת העגבניות, מבשלים על אש
בינונית מספר דקות
4. יוצקים את הרוטב החם על הפסטה, מקפלים בתנועות עדינות
5. מפזרים את הצנוברים מעל ומגישים
6. בתאבון
מגיש:
מקור: אלינוער רבין
שתף את המתכון
