חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי ברוטב רוזה ונקניק מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי ברוטב רוזה ונקניק מעושן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם פסטה מסוג ספגטי
1 מיכל שמנת לבישול (15% - 250 מ"ל)
1 קופסא קטנה עגבניות מרוסקות
1 בצל פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
150 גרם פטריות פרוסות דק
100 גרם נקניק בקר מעושן חתוך לקוביות קטנות
8-10 עלי ריחן קצוצים דק
3 כפות שמן זית
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
חצי כוס מים
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בינתיים מחממים את השמן במחבת רחבה. מטגנים את הבצל להזהבה קלה ומוסיפים את השום והפטריות ומקפיצים יחד. מוסיפים את הנקניק ומערבבים. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, המים, המלח והפלפל השחור ומערבבים היטב. לאחר רתיחה קלה מוסיפים את השמנת והריחן ומערבבים היטב. מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת. מערבבים היטב ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון